MySQL Forums
Forum List  »  General

E-Ticarette Usta İsim Geliyor
Posted by: Erciyes Çağan
Date: April 26, 2014 10:54AM

Domain adı: ticareting.com

İçerik, Başlık: e-ticaret, ticaret, ilan sitesi, ticareting

Site Kuruluş Tarihi: 07 Şubat 2014

Tantım, Açıklama:

Günümüzde birçok insan alışverişlerini internet üzerinden yapıyor. Siz neden yapmayasınız? E-ticaret dediğimiz bu sistem artık herkesce kullanılıyor. Arabadan, mobilyadan tutun anahtarlığa, sebzeye kadar artık internet üzerinden alışveriş yapılıyor. Bu sektöre adını adeta altın harflerle yazdıran "glovega" isimli şirketin ticareting isimli sitesinde çalışmaya başladıkları ilan sitesinde yok yok. Buradan üyelik alıp birşeyler satın alabilirsiniz yada belirli bir ücret karşılığında mağaza rütbesine sahip olup kendinzde birşeylerin satışını yapabilirsiniz. Mağaza olan kişiler müşterilere SMS bile gönderebiliyor. ticareting, ticaret konusunda gerçekten çok iyi yerlere gelmiş durumda. Her ürün kendisine QR kod oluşturuyor ve otomatik olarak mobil cihazınızdanda takip etme avantajı sağlıyorsunuz.

Ticareting' de emlak, vasıta, alışveriş, gıda, giyim, tekstil, peyzaj, inşaat malzemeleri ve maden ürünleri başlıkları altında birçok kategoride sizlere son süratle hizmet sunuyor. ürününüzü satmak için illaki Mağaza olmanız gerekmez bazı yetkileri eksik olarak ÜCRETSİZ bir şekilde bu sistem faydalanarak ilan verebilirsiniz.

Sistem o kadar kullanışlıki aramak istediğinz şeyin birkaç kelimesini sitede bulunan arama bölümüne yazıp sadece bi entertuşu sayesinde arayabilirsiniz. Emin olunki aradığınız şeye kolaylıkla ve hızlıca ulaşacaksınız.

Uzun lafın kısası sizde vakit kaybetmeden Ticareting sitesinde üyeliğinizi aktif edin ve ister ücretli, ister ücretsiz olarak bu reklamsız sitenin tadını çıkarın aynı zamanda ister elinizde olan ürünü satın, isterseniz kullanmak istediğiniz ürünü güvenli bir şekilde sahip olun.

Options: ReplyQuote


Subject
Written By
Posted
E-Ticarette Usta İsim Geliyor
April 26, 2014 10:54AM


Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.

Content reproduced on this site is the property of the respective copyright holders. It is not reviewed in advance by Oracle and does not necessarily represent the opinion of Oracle or any other party.