Skip navigation links

MySQL Forums :: Replication :: Replication began to work not always, not right away


Advanced Search

Re: Replication began to work not always, not right away
Posted by: Dan Mor ()
Date: April 04, 2012 02:26PM

OK

CREATE TABLE `ibf__uag_gvars` (
`name` varchar(64) NOT NULL,
`value` varchar(64) NOT NULL,
`private` tinyint(1) NOT NULL DEFAULT '0',
PRIMARY KEY (`name`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=cp1251


UPDATE `jedif1`.`ibf__uag_gvars` SET `value`='0.211' WHERE `name`='defaultShipSpeed';

Options: ReplyQuote


Subject Views Written By Posted
Replication began to work not always, not right away 1183 Dan Mor 03/31/2012 02:47PM
Re: Replication began to work not always, not right away 629 Rick James 04/01/2012 05:37AM
Re: Replication began to work not always, not right away 676 Dan Mor 04/02/2012 12:47PM
Re: Replication began to work not always, not right away 580 Rick James 04/03/2012 08:58AM
Re: Replication began to work not always, not right away 558 Dan Mor 04/04/2012 02:26PM
Re: Replication began to work not always, not right away 556 Rick James 04/05/2012 07:36PM
Re: Replication began to work not always, not right away 645 Dan Mor 04/06/2012 07:33PM
Re: Replication began to work not always, not right away 573 Rick James 04/07/2012 03:57PM
Re: Replication began to work not always, not right away 821 Dan Mor 04/07/2012 08:08PM
Re: Replication began to work not always, not right away 564 Rick James 04/08/2012 03:41PM
Re: Replication began to work not always, not right away 618 Dan Mor 04/14/2012 11:14AM
Re: Replication began to work not always, not right away 513 Rick James 04/15/2012 11:47PM


Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.

Content reproduced on this site is the property of the respective copyright holders. It is not reviewed in advance by Oracle and does not necessarily represent the opinion of Oracle or any other party.