MySQL Forums
Forum List  »  Archive Storage Engine

Re: How to enable ARCHIVE Engine in 5.0.77?
Posted by: Shashidhar Y
Date: December 12, 2011 05:02AM

It's on Linux machine.

I have really no idea, how it is installed. But I'm pretty much sure it should be with RPM.

My basic problem is -

1. I have got saveral archive engine tables, which were working just fine till few days ago.

2. When I try to work on these table now, I see below error.
mysql> select count(*) from MyTab_2008\G
ERROR 1017 (HY000): Can't find file: 'MyTab_2008' (errno: 2)

I remember our server went for restarting couple of days ago. Not sure what affected?
The above table does exist on server, I can see that with SHOW TABLES. I can even see ARCHIVE files (.ARM, .ARZ, .FRM) files for this table.

repair table, repair table MyTab_2008 USE_FRM - is also not working. Please see below-
mysql> repair table MyTab_2008 USE_FRM;
+---------------------+--------+----------+------------------+
| Table               | Op     | Msg_type | Msg_text         |
+---------------------+--------+----------+------------------+
| MyDB.MyTab_2008     | repair | Error    | Can't open table |
| MySDB.MyTab_2008    | repair | error    | Corrupt          |
+---------------------+--------+----------+------------------+

Options: ReplyQuote


Subject
Views
Written By
Posted
5978
November 28, 2011 11:21PM
Re: How to enable ARCHIVE Engine in 5.0.77?
3236
December 12, 2011 05:02AM


Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.

Content reproduced on this site is the property of the respective copyright holders. It is not reviewed in advance by Oracle and does not necessarily represent the opinion of Oracle or any other party.