MySQL Forums
Forum List  »  MySQL Workbench

CTE In workbench or MySql-CE not working ? WITH Command
Posted by: David Marlow
Date: February 04, 2021 05:54PM

I was trying to write a query today and while searching high and low on how to do it I ran across some guides on using CTE in MYSql which would simplify my job a lot .

In work bench as soon as I put WITH(bleah,bleah) in the editor I get an error " WITH is not valid at this position with this server version ".

As there is almost no documentation that I can find on this. I don't know if it is a workbench error checking problem a server version thing ( like CE does not have this functionality )

Workbench version 8.0.22
MySql Server version 8.0.22 Community (Windows)

My understanding from my reading today that this new feature/command came out with version 8.0 so it should work ?

Can someone fill me in on what is going on here or what I could be doing wrong?

If it is a bug let me know and will get it reported ....

this is something I could really use as derived tables really blow chunks trying to work with them ( and always have ) .

Options: ReplyQuote


Subject
Views
Written By
Posted
CTE In workbench or MySql-CE not working ? WITH Command
240
February 04, 2021 05:54PM


Sorry, only registered users may post in this forum.

Content reproduced on this site is the property of the respective copyright holders. It is not reviewed in advance by Oracle and does not necessarily represent the opinion of Oracle or any other party.