MySQL Forums
Forum List  »  MySQL for Visual Studio

Re: Issue trying to create a Ado.Net Entity Model Visual Studio 2013
Posted by: Jose Raul Perera
Date: March 27, 2016 06:55PM

This is my Webconfig code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--
For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=301879
-->
<configuration>
<configSections>
<!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
<section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.EntityFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
</configSections>
<connectionStrings>
<add name="DefaultConnection" connectionString="Data Source=(LocalDb)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirectory|\aspnet-SignaSafePro-20160327115029.mdf;Initial Catalog=aspnet-SignaSafePro-20160327115029;Integrated Security=True" providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>
<appSettings></appSettings>
<system.web>
<authentication mode="None" />
<compilation debug="true" targetFramework="4.5" />
<httpRuntime targetFramework="4.5" />
<membership defaultProvider="MySQLMembershipProvider">
<providers>
<remove name="MySQLMembershipProvider" />
<add name="MySQLMembershipProvider" type="MySql.Web.Security.MySQLMembershipProvider, MySql.Web, Version=6.9.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d" connectionStringName="LocalMySqlServer" enablePasswordRetrieval="false" enablePasswordReset="true" requiresQuestionAndAnswer="true" applicationName="/" requiresUniqueEmail="false" passwordFormat="Clear" maxInvalidPasswordAttempts="5" minRequiredPasswordLength="7" minRequiredNonalphanumericCharacters="1" passwordAttemptWindow="10" passwordStrengthRegularExpression="" />
</providers>
</membership><profile defaultProvider="MySQLProfileProvider">
<providers>
<remove name="MySQLProfileProvider" />
<add name="MySQLProfileProvider" type="MySql.Web.Profile.MySQLProfileProvider, MySql.Web, Version=6.9.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d" connectionStringName="LocalMySqlServer" applicationName="/" />
</providers>
</profile><roleManager defaultProvider="MySQLRoleProvider">
<providers>
<remove name="MySQLRoleProvider" />
<add name="MySQLRoleProvider" type="MySql.Web.Security.MySQLRoleProvider, MySql.Web, Version=6.9.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d" connectionStringName="LocalMySqlServer" applicationName="/" />
</providers>
</roleManager><siteMap defaultProvider="MySqlSiteMapProvider">
<providers>
<remove name="MySqlSiteMapProvider" />
<add name="MySqlSiteMapProvider" type="MySql.Web.SiteMap.MySqlSiteMapProvider, MySql.Web, Version=6.9.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d" connectionStringName="LocalMySqlServer" applicationName="/" />
</providers>
</siteMap><webParts>
<personalization defaultProvider="MySQLPersonalizationProvider">
<providers>
<remove name="MySQLPersonalizationProvider" />
<add name="MySQLPersonalizationProvider" type="MySql.Web.Personalization.MySqlPersonalizationProvider, MySql.Web, Version=6.9.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d" connectionStringName="LocalMySqlServer" applicationName="/" />
</providers>
</personalization>
</webParts></system.web>
<system.webServer>
<modules>
<remove name="FormsAuthentication" />
</modules>
<handlers>
<remove name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" />
<remove name="OPTIONSVerbHandler" />
<remove name="TRACEVerbHandler" />
<add name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" path="*." verb="*" type="System.Web.Handlers.TransferRequestHandler" preCondition="integratedMode,runtimeVersionv4.0" />
</handlers>
</system.webServer>
<runtime>
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.WebPages.Razor" publicKeyToken="31BF3856AD364E35" culture="neutral" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Razor" publicKeyToken="31BF3856AD364E35" culture="neutral" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="Microsoft.Owin.Security" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.0.1.0" newVersion="3.0.1.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="Microsoft.Owin.Security.OAuth" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.0.1.0" newVersion="3.0.1.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="Microsoft.Owin.Security.Cookies" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.0.1.0" newVersion="3.0.1.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="Microsoft.Owin" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.0.1.0" newVersion="3.0.1.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="Newtonsoft.Json" culture="neutral" publicKeyToken="30ad4fe6b2a6aeed" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-6.0.0.0" newVersion="6.0.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Optimization" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="1.1.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="WebGrease" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-1.5.2.14234" newVersion="1.5.2.14234" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Helpers" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-3.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-5.2.3.0" newVersion="5.2.3.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.WebPages" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
</dependentAssembly>
</assemblyBinding>
</runtime>
<entityFramework>
<defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.LocalDbConnectionFactory, EntityFramework">
<parameters>
<parameter value="mssqllocaldb" />
</parameters>
</defaultConnectionFactory>
<providers>
<provider invariantName="System.Data.SqlClient" type="System.Data.Entity.SqlServer.SqlProviderServices, EntityFramework.SqlServer" />
<provider invariantName="MySql.Data.MySqlClient" type="MySql.Data.MySqlClient.MySqlProviderServices, MySql.Data.Entity.EF6, Version=6.9.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d"/>
</providers>
</entityFramework>
<system.data>
<DbProviderFactories>
<add name="MySQL Data Provider" invariant="MySql.Data.MySqlClient" description=".Net Framework Data Provider for MySQL" type="MySql.Data.MySqlClient.MySqlClientFactory, MySql.Data, Version=6.9.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d" />
</DbProviderFactories>
</system.data></configuration>

Note: The Entity Model Wizard doesn't create the connection string neither.

Options: ReplyQuote


Subject
Views
Written By
Posted
Re: Issue trying to create a Ado.Net Entity Model Visual Studio 2013
1161
March 27, 2016 06:55PM
440
April 15, 2016 02:54PM


Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.

Content reproduced on this site is the property of the respective copyright holders. It is not reviewed in advance by Oracle and does not necessarily represent the opinion of Oracle or any other party.