MySQL Forums
Forum List  »  Replication

Column type mismatch - received type 0
Posted by: Ben Reece
Date: February 05, 2009 11:32AM

I'm updating to 5.1.30 from 5.1.22, and when I start up my slaves, I get this error:

090205 10:14:00 [ERROR] Slave SQL: Table definition on master and slave does not match: Column 26 type mismatch - received type 0, Product_Item has type 246, Error_code: 1535
090205 10:14:00 [Warning] Slave: Slave SQL thread ignored the query because of replicate-*-table rules Error_code: 1237
090205 10:14:00 [ERROR] Error running query, slave SQL thread aborted. Fix the problem, and restart the slave SQL thread with "SLAVE START". We stopped at log [log] position [position]


I'm using 'mixed' binlog format. The table specified is included in 'Replicate_Do_Table' in 'SHOW SLAVE STATUS'. I've double & triple-checked the tables on both master and slave to make sure they're the same. My web research hasn't turned anything up, either. Do you have any insights as to why this would be happening?

Thanks,
Ben



Edited 1 time(s). Last edit at 02/17/2009 12:05PM by Ben Reece.

Options: ReplyQuote


Subject
Views
Written By
Posted
Column type mismatch - received type 0
5612
February 05, 2009 11:32AM
2466
February 17, 2009 12:04PM


Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.

Content reproduced on this site is the property of the respective copyright holders. It is not reviewed in advance by Oracle and does not necessarily represent the opinion of Oracle or any other party.