MySQL Forums :: Replication :: Statement/row questions


Advanced Search

Statement/row questions
Posted by: Alon Lubin ()
Date: February 11, 2009 05:12AM

Hi,
We have a master database version 5.1.24
Our slaves are 5.1.31

The replication runs in mixed mode.

When we run delete command on the master (deleting 20,000+ rows), it is translated into rows deletion on the slaves which cause replication lag.

The original delete takes few seconds on the master.

Any idea why this happens?
Why this does not works as statement replication?

Thanks, Alon.

Options: ReplyQuote


Subject Views Written By Posted
Statement/row questions 2665 Alon Lubin 02/11/2009 05:12AM
Re: Statement/row questions 1696 Alon Lubin 02/11/2009 05:17AM
OK, I know why it happens, but still... 1786 Alon Lubin 02/11/2009 06:15AM
Re: OK, I know why it happens, but still... 2050 Rick James 02/12/2009 01:17AM
My problem is different 1741 Alon Lubin 02/12/2009 10:13AM
Re: My problem is different 1801 Rick James 02/13/2009 11:26PM
Re: My problem is different 1760 Alon Lubin 02/18/2009 04:07AM
Re: My problem is different 1677 Rick James 02/19/2009 12:34AM
Re: My problem is different 1641 Alon Lubin 02/19/2009 11:21AM
Re: My problem is different 1681 Rick James 02/20/2009 12:49AM


Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.

Content reproduced on this site is the property of the respective copyright holders. It is not reviewed in advance by Oracle and does not necessarily represent the opinion of Oracle or any other party.