MySQL Forums
Forum List  »  Spanish

Re: Que manera seria la mas correcta??
Posted by: William Chiquito
Date: September 07, 2007 07:57PM

Hola Francisco,

En la versión 5.1 de MySQL vendrá una funcionalidad llamada Partitioning [[url=http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/partitioning.html]Chapter 17. Partitioning[/url]] que la considero la mejor opción para tu problema.

Por general en estos casos, lo que se estila es tener una tabla historial donde se van almacenando los datos de los años anteriores y la tabla principal que maneja el año actual.

Options: ReplyQuote


Subject
Views
Written By
Posted
3047
September 07, 2007 04:52PM
Re: Que manera seria la mas correcta??
1957
September 07, 2007 07:57PM


Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.

Content reproduced on this site is the property of the respective copyright holders. It is not reviewed in advance by Oracle and does not necessarily represent the opinion of Oracle or any other party.