MySQL Forums
Forum List  »  Turkish

Sohbet odaları
Posted by: serkan balcı
Date: September 23, 2019 08:19AM

Sohbet meclisinde bulunacak olan kişilerin ortak ilgi duyduğu bir konu üzerinde toplanılması gerektiğini vurgulamak gerekir. Katılımcıların ilgisini çekmeyen bir konuda konuşmak üzere kurulmuş bir sohbet meclisinde ahenk ve devamlılığın pek mümkün olamayacağı bir gerçektir. Ortak ilgi alanı üzerine yapılacak ilmi, dini, güncel veya başka herhangi bir konuya ilişkin sohbetin amacına daha kolay ulaşacağını söylemek mümkündür.

Sohbet Meclisinde Konuşmacı Kim Olmalıdır?

Belli bir disiplin ve ahenk içerisinde sürdürülmesi amaçlanan bir sohbet meclisinde yalnız bir konuşmacı olması daha uygundur. Konuşmacı olan kişinin ise öncelikle iyi bir hatip olması ve sohbet konusunda yeterli bilgi ve birikime sahip olması gerekir. Katılımcılarında zaman zaman katkı yapması sohbet meclisinde ilgiyi ve dikkati sürekli açık tutmak açısından faydalıdır.
http://hayalsohbet.net
http://hayalsohbet.net/forum

Options: ReplyQuote


Subject
Views
Written By
Posted
Sohbet odaları
1452
September 23, 2019 08:19AM


Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.

Content reproduced on this site is the property of the respective copyright holders. It is not reviewed in advance by Oracle and does not necessarily represent the opinion of Oracle or any other party.