MySQL Forums
Forum List  »  Performance

Re: Has anyone found a Viable Solution?
Posted by: Thomas Deliduka
Date: September 23, 2005 07:11AM

I wonder if the developers of MySQL have seen this thread and perhaps may be able to determine if it's a code problem. My server was running perfectly for a long time before this problem appeared. In fact, the server ran with the same load for 7 months (not continuously but almost continuously) without a problem. I was running 4.0.22 and I upgraded to 4.0.25 in the midst of debugging the problem. So it wasn't due to a server upgrade/new code.

But it is strange that the server could run for so long with the same load before the problem appeared now it won't run three days without the need for a reboot or flush tables. (Flush tables does work for me, it works at least to keep things at bay so I don't have to reboot but once every 10 days instead of 3.)

I know enough to be dangerous. Thanks for being patient!

Options: ReplyQuote


Subject
Views
Written By
Posted
8010
December 07, 2006 10:30AM
9380
September 23, 2005 01:56AM
Re: Has anyone found a Viable Solution?
4662
September 23, 2005 07:11AM
4684
October 05, 2005 04:58AM
5841
October 05, 2005 11:49PM
5181
October 06, 2005 01:34AM
6401
October 06, 2005 04:57PM
6211
January 21, 2008 10:14AM
5632
January 21, 2008 10:53AM
5063
May 19, 2008 09:41AM
5317
February 05, 2008 10:27AM
5798
March 12, 2008 08:37AM
5900
November 14, 2008 12:31AM


Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.

Content reproduced on this site is the property of the respective copyright holders. It is not reviewed in advance by Oracle and does not necessarily represent the opinion of Oracle or any other party.